Merken

ZEISS

ZEISS: een functionele bril

Brildragers hebben regelmatig last van onscherp zicht of reflecties, met name in de schemering of als het donker is. Autorijden wordt op die manier een stuk vermoeiender en zelfs gevaarlijk. Gelukkig kan de ervaren ZEISS opticien via een eenvoudige, maar zorgvuldige oogmeting een einde aan maken aan de ongemakken in het donker. ZEISS zonneglazen zijn echter ook uitermate geschikt om uw ogen te beschermen tegen de zon. ZEISS houdt rekening met die verschillen en is een aantrekkelijke én functionele oplossing. Want naast een mooie bril wilt u natuurlijk ook kunnen rekenen op een functionele bril. 

De visuele uitdaging aangaan

De ZEISS brillen vervullen de rol die een bril behoort te vervullen. Het ontwerp van ZEISS brillenglazen wordt daarom voortdurend geoptimaliseerd om in te spelen op de visuele uitdagingen van de moderne wereld. Op de veranderende omstandigheden, maar ook op opkomende trends en moderne eisen. ZEISS gaat graag de uitdaging aan en zorgt voor een adequate oplossing. ZEISS geeft de bril daarmee een nieuwe betekenis. 

» Bent u op zoek naar een hoogwaardige bril en deskundig advies? Laat u adviseren door de ervaren experts van Groothuis Optiek en neem contact met ons op voor een afspraak.