Merken

Vingino Eyewear

vlotte kinderbrillen

De Vingino kinderbril heeft het helemaal. Vingino kinderbrillen zijn namelijk vlot en speels en zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende stijlen. Elk met een eigen karakter, elk met een eigen betekenis. Van karakteristiek en stoer tot dromerig en speels en als het moet zelfs een tikje streng. Het zijn de brillen die kinderen dolgraag willen dragen. Het zijn ook de brillen die zo comfortabel zitten dat kinderen niet niet eens merken dat ze er één op hebben. 

Voor jongens en meisjes, voor álle kinderen

De kinderbrillen van Vingino Eyewear zijn er voor zowel jongens als meisjes. Elke kinderbril is leuk om te te zien en kan tegen een stootje. Een bril moet natuurlijk niet alleen leuk ogen, maar dient ook sterk en stevig te zijn. Want uiteindelijk moet een kind gewoon kind kunnen zijn. Stoer en sterk, dát is een Vingino Eyewear kinderbril. Groot Optiek, uw opticien in Twente, staat daarom graag voor u klaar om u verder te helpen met de juiste bril. Hierbij zorgen we voor een bril die past bij de kenmerken en voorkeuren van uw kind. Aan ieder kind is gedacht.

» Heeft u al een bril op het oog? Of wilt u een kijkje komen nemen in ons assortiment? Neem contact met ons op voor een afspraak of kom vrijblijvend langs in onze optiek in Enter.