Merken

Silhouette


Silhouette: licht en comfortabel

De Silhouette bril is stijlvol en ingetogen, licht en comfortabel. Silhouette onderscheidt zich door haar lichte brillen met stijlvolle, maar ook eenvoudige lijnen in het design. De collectie is er daarmee op gericht om uw schoonheid zoveel mogelijk naar voren te laten komen. Want uiteindelijk is uw gezichtsvorm het natuurlijke frame van de gedragen bril. Silhouette brengt de bril terug tot de essentie. 

Modern en toch tijdloos

Silhouette besteedt zorgvuldig aandacht aan de technische kant van de bril, maar volgt in haar monturen ook de laatste mode en trends. Deze worden voortdurend in de gaten gehouden. Wel beschouwt het merk zichzelf niet zozeer als mode volgend, maar juist als trendsettend. En dat kunnen we bij Groothuis Optiek volmondig beamen. Een Silhouette bril is er namelijk voor mensen die voortdurend naar kwaliteit verlangen. Kwaliteit die zich uit in de lichtste en meest comfortabele brillen ter wereld. Want Silhouette brillen zorgen voor een maximaal draagcomfort en een minimalistisch en tijdloos design. Silhouette, een logische keuze. 

» Bent u op zoek naar een buitengewone bril? Neem alvast een kijkje op onze website en probeer de vele monturen uit in onze winkel in Enter. Tot snel!