Merken

Seiko

Seiko: garantie voor topkwaliteit

Ongetwijfeld de beste keuze voor u: Seiko produceert dunne en lichte glazen voor alle mogelijke situaties in het dagelijkse leven. U kunt daarmee rekenen op glazen van de bovenste plank, van het hoogste niveau, van de beste kwaliteit. In uw vrije tijd, op de werkplek of op vakantie. Seiko is toonaangevend in productie van topglazen en levert ook brillen af, zowel sportbrillen als normale monturen. Met Seiko gaat u voor een combinatie van gemak en kwaliteit. Zoals u mag verwachten van een innovatief bedrijf.

Innovatie in techniek en design

Seiko staat al meer dan een eeuw voor innovatie in techniek en design en heeft slechts één doel: het afleveren van een topproduct. Er wordt dan ook veelvuldig gewerkt met sterke en lichte titanium en de brillenlijn is rustgevend en ingetogen op het gebied van kleur. Doordat het Japanse merk zich ook bezighoudt met brillenglazen en coatings bent u verzekerd van een complete bril volgens de kenmerkende topkwaliteit van Seiko. Een bril kiezen is een unieke ervaring, maar wordt door Seiko wel heel makkelijk gemaakt. 

» Uw eigen bril van het Japanse merk kopen? We zien u graag langskomen in onze optiekzaak. Voor vragen en opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.