Merken

Ray-Ban  

De rijke geschiedenis van Ray-Ban

Ray-Ban is wereldwijd het bekendste merk zonnebrillen en is eveneens één van de oudste eyewear kwaliteitsmerken. De rijke geschiedenis van het zonnebrillenmerk begon lang geleden, in de jaren ‘30, toen de Amerikaanse luchtmacht betere oogbescherming nodig had voor haar gevechtspiloten. Ray-Ban bood uitkomst met het legendarische Aviator model. De rest is geschiedenis. Nog altijd is de Aviator één van de meest gewilde modellen. Iconisch, stijlvol, legendarisch. Met Ray-Ban maakt u altijd een goede keuze. 

Ray-Ban raakt nooit uit de mode

Bent u daarom op zoek naar een bril van Ray-Ban? Met Ray Ban haalt u een meer dan uitstekende zonnebril in huis. In principe hoeven we u niet te overtuigen over de kracht van een Ray-Ban bril. We helpen u daarom bijvoorbeeld graag aan de Ray Ban Wayfarer, één van de populairste zonnebrillen die ooit is verschenen. Of een stoer retro model. Hoe dan ook, met een Ray Ban zonnebril maakt u altijd indruk. Ray-Ban: een begrip in de wereld van zonnebrillen. 

» Kiest u ook voor een bril van Ray-Ban? Kom dan langs in onze optiekzaak en kies uit de vele modellen. We adviseren u graag gericht verder. Groothuis Optiek, een oog voor detail.