Merken

Ralph Lauren

 Ralph Lauren staat voor klasse

De invloed van Polo Ralph Lauren in de modewereld heeft geen verdere uitleg nodig. Ook in de wereld van eyewear is Ralph Lauren nadrukkelijk aanwezig en wel met een uiterst stijlvolle collectie brillen en zonnebrillen. Ralph Lauren staat immers voor klasse. De verschillende brillen zijn voorzien van subtiele en discrete lijnen, uitermate geschikt voor wie houdt van een ‘high society look’. 

Elegant en luxueus

De collectie van Ralph Lauren bestaat uit zowel vrouwen- als herenmonturen. Elke bril vertelt een eigen verhaal en is op zich het toonbeeld van elegantie, klasse en luxe. De brillen van Ralph Lauren spreken voor zich en laten zich daarbij het best omschrijven als stijlvol, strak en modern. Bij Groothuis Optiek in Enter heeft u de keuze uit vintage monturen, maar ook uit klassieke modellen. De kenmerken van het Amerikaanse modemerk zijn op overtuigende wijze vertaald naar een eigenzinnige collectie van bijzondere brillen. Met een bril van Ralph Lauren krijgen zowel u als uw ogen de kijkoplossing die ze verdienen. 

» Is Ralph Lauren ook uw voorkeursmerk? Bekijk de nieuwe collectie in onze winkel en laat u op vrijblijvende wijze informeren op de verschillende mogelijkheden.