Merken

Porsche design

Porsche design: zuiver en precies

Passie, precisie, prestatiegerichtheid en zuiverheid. Het zijn de vier pijlers van het Porsche Design merk. Porsche Design is één van de meest toonaangevende merken op het gebied van luxe mannen accessoires en het merk is met name te herkennen aan de pure en strakke vormgeving. De kenmerkende uitstraling van Porsche Design is het resultaat van de focus op de kern, de puurheid. Onnodige decoratieve elementen zijn achterwege gelaten en de vormen zijn schoon en lineair. Luxe is van essentieel belang, de kwaliteit is feilloos en de brillen ademen snelheid uit. Hiermee is Porsche Design helemaal zichzelf: sportief en mannelijk.

Perfect draagcomfort

De Porsche bril is de ideale bril voor diegene die op zoek is naar een naadloos draagcomfort en een geraffineerde stijl waarbij rekening is gehouden met de kleinste details. De monturen van Porsche passen daarom perfect in de brillencollectie van Groothuis Optiek. Porsche gebruikt namelijk uitsluitend polycarbonaat glazen van de allerhoogste kwaliteit. Deze glazen zijn daardoor onbreekbaar, buitengewoon krasbestendig en garanderen een 100% UV-bescherming. 

» Snel een kijkje komen nemen voor uw eigen Porsche Design montuur? U bent van harte welkom in onze brillenwinkel in Enter. Want Groothuis Optiek staat eveneens voor precisie.