Merken

Mercedes Benz

Mercedes Benz staat voor kwaliteit

Of u nu in Londen, Tokio of New York vraagt waar Mercedes-Benz allemaal voor staat, dan is het antwoord duidelijk: kwaliteit. Het innovatieve karakter en het geavanceerde design van dit Duitse merk zijn uniek en maken indruk; waar dan ook ter wereld. Mercedes-Benz Style, de tak waar de lifestyle producten van Mercedes-Benz ook toe behoren, heeft nu echter ook een nieuwe telg in de familie: een compleet nieuwe brillenlijn. 

Alles wordt uit de kast gehaald

Als we aan Mercedes denken, dan denken we ook meteen aan het driepuntige logo. Er zijn daarom ook monturen in de bekende zilverkleur beschikbaar en zelfs monturen waar de daadwerkelijke Mercedes Benz radiator in terugkomt. Ook bij de herenbrillen haalt Mercedes Benz alles uit de kast. De brillen van Mercedes Benz sluiten met het vergaande draagcomfort haarfijn aan op de befaamde autocollectie. Het is daarom niet voor niets dat de brillenlijn een moderne en sportieve uitstraling heeft. Want net als Mercedes-Benz, staat ook Mercedes-Benz Style voor design en innovatie.

» Wekt het merk Mercedes Benz een warm gevoel bij u op? Dan mag u de collectie met brillen absoluut niet missen. We zien u daarom graag verschijnen bij Groothuis Optiek.