Merken

Etnia Barcelona

Etnia Barcelona: kleurrijk en gedurfd

Kleur, héél veel kleur. De brillen en zonnebrillen van Etnia Barcelona zijn even kleurrijk als de mediterrane stad waarnaar het brillenmerk is genoemd. Bij Etnia Barcelona draait alles namelijk om opzwepende kleurcombinaties, treffende contrasten en schitterende patronen. De opvallende collectie van Etnia Barcelona bruist en straalt, u ziet de mediterraanse zon dan ook toepasselijk terugkomen in de kleurrijke monturen. De kleurcombinaties zijn van de collecties zijn gewaagd en fantasierijk, terwijl de vormen zijn geïnspireerd op authentieke vintage modellen. 

Uitstekend en betaalbaar

De montuur is gemaakt van kunststof, metaal of in sommige gevallen een combinatie van de twee materialen. Verder staat Etnia Barcelona bekend om de opvallende serie monturen met houtlook. Deze kunststof monturen zijn echter niet van het echt te onderscheiden. Met een bril of zonnebril van Etnia Barcelona geeft u daarmee letterlijk kleur aan uw leven. Bovendien is Etnia Barcelona is een uitstekend product met een vriendelijke prijs, dat ook nog eens verkrijgbaar is in kleinere en ook smallere maten. Kortom, een kleurrijke én de juiste keuze! 

» Gaat u voor uw eigen zonnebril van dit bijzondere merk? Onze ervaren deskundigen helpen u graag verder op onze vestiging in Enter. We hopen u snel te mogen verwelkomen.